TED Ankara Koleji E-Ders Sistemi sayfasına giriş yap

E-ders sitemini kullanabilmek için(eğer kayıtlı hesabınız yoksa);

  • Öğrencilerimiz ogrenci.tedankara.k12.tr uzantılı e-posta adreslerinden,

  • Öğretmenlerimiz tedankara.k12.tr uzantılı e-posta adreslerinden,

e-ders@tedankara.k12.tr adresine mail göndermeleri gerekmektedir. Almanca ve Fransıca derslerine öğrenci kayıtları yapılmıştır.  Öğrenciler aşağıdaki işlemleri yaparak kullanıcı adı ve şifre işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Kullanıcı Adı veya Şifrenizi Hatırlamıyor musunuz;

  1. https://e-ders.tedankara.k12.tr sitesine bağlanın. Sağ üst Köşede bulunan “Giriş” düğmesine tıklayın

  2. Gelen ekranda Kullanıcı adı veya şifrenizi mi unuttunuz?Bu yazının üzerine tıklayın

  3. Açılan ekranda “E-posta adresi” kısmına okul e-postanızı(öğrencino@ogrenci.tedankara.k12.tr) yazın ve “Ara” düğmesine tıklayınız.

  4. Kullanıcı adı ve şifre yenileme bağlantısı okul e-posta adresine otomatik olarak gönderilecektir.

  5. Gönderilen maili görmek için https://outlook.office365.com adresine gidip kullanıcı yerine okul e-posta adresinizi ve parolanızı yazınız. Eğer parolanızı bilmiyorsanız, Velinizin portala(https://portal.tedankara.k12.tr) giriş yaparak, sol tarafta bulunan menüden “İletişim” öğesine tıklayıp, konu başlığı olarak “Öğrenci E-postaları” nı seçip şifremi unuttum yazıp göndermesi gerekmektedir. En geç 10-15 dakika içinde yeni şifreniz portalda iletişim kısmına gönderilecektir.

  6. E-posta adreslerine gelen mailde açıklamalar yazmaktadır, orada hesabınız tırnak içinde gösterilmiştir. Yapmanız gereken; mailin içindeki bağlantıya tıklayıp açılan ekranda unutmayacağınız bir şifre belirleyip iki kez girip kayıt etmenizdir. Sonrasında o kullanıcı adı ve şifre ile dersinize https://e-ders.tedankara.k12.tr/ sayfasından sağ üst köşedeki Giriş bağlantısına tıklayıp kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek bağlanabilirsiniz.

  7. Eğer hala sorun yaşıyorsanız okul e-postanız ile e-ders@tedankara.k12.tr adresine mail gönderiniz.(Okul epostanız veya kurum epostanız ile gönderilmeyen maillere yanıt verilmeyecektir.)